★★★★★
9.1 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Opstalverzekering opzeggen

Opzeggen bij je opstalverzekeraar

16.573 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.509.919 opzeggingen in totaal

back

Opstalverzekering opzeggen

Wil je een opstalverzekering opzeggen? Zoek de verzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt aangepast. Verstuur de brief naar het opgegeven adres en je opzegging wordt geregeld. Let op dat je nog een bevestiging ontvangt van de verzekeraar.

Opzegtermijn opstalverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je opstalverzekering al opzegbaar is. Steeds meer opstalverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel opstalverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze opstalverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe opstalverzekering

Stap je over naar een andere opstalverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. Wanneer je naar de opzegbrief gaat, dan kun je daar een einddatum opgeven. Zorg er voor dat de datum die je kiest ook als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder directe links naar opstalverzekeringen: