★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

ANWB opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij ANWB

Welk product wil je opzeggen bij ANWB?


Staat het product van ANWB er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


ANWB opzeggen werkt als volgt

ANWB Golf opzeggen

Wil je het lidmaatschap bij ANWB Golf opzeggen? Dat heb je in twee minuten geregeld via opzeggen.nl. Vul de ontbrekende gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres van de ANWB Golf.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of direct online je opzegging afhandelen? Gebruik dan onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar de ANWB Golf en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van de opzegging.

Over ANWB Golf.

Met het lidmaatschap bij ANWB Golf zorg je ervoor dat je handicap geregistreerd wordt, zonder dat je bij een golfclub aangesloten moet zijn. Erg handig dus. Daarnaast biedt het lidmaatschap nog de mogelijkheid om te participeren aan wedstrijden die door ANWB Golf worden georganiseerd. Ook krijg je korting bij ruim 90 golfbanen. Ben je een actieve golfer maar wil je je niet binden aan één golfclub? Dan is een lidmaatschap bij ANWB Golf wellicht iets voor jou.

Spelregels opzeggen ANWB Golf

In eerste instantie is sprake van een jaarcontract. Zeg je binnen het eerste jaar op, dan ontvang je geen geld terug. Ben je langer dan een jaar lid? Dan is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Eventueel teveel betaalde contributie krijg je terug van ANWB Golf. Belangrijk: heb je recht op teruggave van een deel van je contributie? Stuur dan je ANWB Golf pas mee retour, anders ontvang je het resterende bedrag niet terug.


Meest opgezegd


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig