★★★★★
9.1 op basis van 7144 beoordelingen Kiyoh

be2 opzeggen

Zeg hier direct be2 op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7144 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

be2 opzeggen werkt als volgt

Opzeggen be2

Wil je een lidmaatschap bij be2 opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van be2 per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Je kunt be2 ook online opzeggen nadat je bent ingelogd. LET OP: het verwijderen van je mobiele app zorgt niet automatisch voor opzegging! Ook je gegevens zullen door be2 bewaard blijven wanneer je de app verwijderd. Pas als je opzegt, dan verwijderd be2 je gegevens en eindigt je betalingsverplichting.

Opzegtermijn be2

Het betaalde lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode als de oorspronkelijke periode. De opzegging moet minimaal 14 dagen voor het ingaan van de nieuwe periode door be2 zijn ontvangen.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij be2 direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending. Wanneer je de opzegbrief zelf gaat versturen, zorg dan voor voldoende frankering, be2 is namelijk in Luxemburg gevestigd.


Herroepingsrecht

Ook voor be2 geldt het herroepingsrecht. Je hebt dus tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap, zonder opgaaf van reden, de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. be2 is gerechtigd om kosten in rekening te brengen wanneer reeds gebruik gemaakt is van de dienstverlening van be2.

Over be2

be2 is gevestigd in Luxemburg en biedt relatiebemiddeling voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer be2

We hebben nog geen telefoonnummer van be2 in ons bestand.

Adres be2

be2
13 rue du Commerce
L-1351 Luxembourg