★★★★★
9.2 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Berends & Slump telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Berends & Slump

Je kunt Berends & Slump bereiken via het telefoonnummer 0571-274440.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Berends & Slump

Berends & Slump
Postbus 40
7390 AA Twello


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Berends & Slump contactinformatie

Telefoonnummer Berends & Slump

Zoek je het telefoonnummer van Berends & Slump? Je kunt Berends & Slump bereiken via het telefoonnummer 0571-274440. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Berends & Slump

Adresgegevens Berends & Slump:
Berends & Slump
Postbus 40
7390 AA Twello

Klantenservice Berends & Slump

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Berends & Slump. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Berends & Slump. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Berends & Slump

Berends & Slump kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Berends & Slump opzeggen