★★★★★
9.2 op basis van 5463 beoordelingen Kiyoh

Bookspot telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Bookspot

Je kunt Bookspot bereiken via het telefoonnummer 030-8909000.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Bookspot

Bookspot
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5463 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Bookspot contactinformatie

Telefoonnummer Bookspot

Zoek je het telefoonnummer van Bookspot? Je kunt Bookspot bereiken via het telefoonnummer 030-8909000. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Bookspot

Ben je op zoek naar het adres van Bookspot?
Bookspot
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Klantenservice Bookspot

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Bookspot. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Bookspot. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Bookspot

Bookspot kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Bookspot opzeggen