★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Cleanprofs opzeggen

Zeg hier direct Cleanprofs op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Cleanprofs opzeggen werkt als volgt

Cleanprofs opzeggen

Wil je een reinigingscontract met Cleanprofs opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Cleanprofs per wanneer jouw contract wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct je opzegging online regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar Cleanprofs en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Cleanprofs? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Algemene Voorwaarden Cleanprofs

Wil je de algemene voorwaarden van Cleanprofs inzien? Dat kan eenvoudig via de website. Hierin vind je ook alle informatie die noodzakelijk is voor het opzeggen van je contract bij Cleanprofs.

Opzegtermijn Cleanprofs

Cleanprofs hanteert een contracttermijn van 1 jaar (de maximale wettelijke termijn). Na dit eerste jaar kun je altijd opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen.

Bedenktermijn Cleanprofs

Ben je net een contract aangegaan met Cleanprofs maar heb je je bedacht? Dan kun je het contract binnen 14 dagen (vanaf de datum die voorop het contract staat) kosteloos annuleren. Cleanprofs adviseert om dit te doen binnen 12 dagen en middels een aangetekende opzegbrief, zodat deze zeker op tijd aankomt en er bewijs van verzending (en ontvangst) bestaat.

Let op: opzeggen.nl verstuurt aangetekende stukken iedere maandag. Dat betekent dat je dus even goed moet bedenken of de opzegbrief op tijd aankomt bij Cleanprofs. Heb je nog maar 4 dagen bedenktijd op een woensdag? Dan kun je dus geen gebruik maken van de aangetekende optie die we bieden, aangezien de opzegbrief dan te laat zal aankomen. Je kunt dan nog wel gebruik maken van de reguliere verzending, aangezien we deze per geregistreerde e-mail sturen naar Cleanprofs; we kunnen dus ook van de verzending per e-mail juridisch bruikbaar bewijs overleggen als er discussie ontstaat.

Aangetekende opzegbrief

Opzeggen.nl biedt voor Cleanprofs de mogelijkheid om de opzegbrief aangetekend te verzenden. We doen dit op iedere maandag van de week (mits dit geen feestdag is, anders wordt de aangetekende opzegbrief verzonden op de eerstvolgende werkdag). We verzenden de aangetekende stukken automatisch via PostNL. Na verzending ontvang je van ons een e-mail met daarin een link waarmee je de zending kunt volgen. In haar algemene voorwaarden adviseert Cleanprofs om je opzegbrief aangetekend te verzenden. Omdat we vanuit opzeggen.nl elke week honderden aangetekende brieven verzenden, kunnen we je zelfs een beter tarief bieden dan wanneer je zelf naar het postkantoor gaat. Via ons betaal je €7,99 voor aangetekende verzending, terwijl je bij PostNL hiervoor €8,45 betaalt. Dus niet alleen makkelijker, maar ook nog eens goedkoper opzegger via opzeggen.nl!

Abonnementen Cleanprofs

Cleanprofs hanteert verschillende abonnementen, afhankelijk van de soort container en het aantal containers:

  • GFT-afval container reinigen voor €8,10 per maand/reiniging;
  • RESTafval container reinigen voor €8,10 per maand/reiniging;
  • DUO afvalcontainer reinigen voor €11,20 per maand (2 reinigingen per maand);
  • COMBI container reinigen voor €11,20 per maand (2 reinigingen per maand);

Telefoonnummer Cleanprofs

Heb je een vraag aan Cleanprofs? Dan kun je alleen een e-mail sturen naar klantenservice@cleanprofs.nl. Cleanprofs is gestopt met telefonische service.

E-mailadres Cleanprofs

Je kunt Cleanprofs ook via e-mail bereiken. Gebruik daarvoor het e-mailadres klantenservice@cleanprofs.nl.

Adres Cleanprofs

Het bezoekadres van Cleanprofs is Westlandseweg 12 in Wateringen.

Het postadres van Cleanprofs is Postbus 338, 3100 AH in Schiedam.

Klantenservice Cleanprofs

Zoek je contact met de klantenservice van Cleanprofs? Start op de website om het webformulier in te vullen of om op een andere manier contact te zoeken met de klantenservice.

Verhuizing doorgeven

Wil je niet opzeggen maar een verhuizing doorgeven? Dat kun je eenvoudig online doen.

Stickers Cleanprofs

Wil je nieuwe stickers aanvragen? Ook dat regel je eenvoudig via de website van Cleanprofs.

Veelgestelde vragen Cleanprofs

Wil je weten of éénmalig reinigen mogelijk is? Of hoe je je gegevens kunt wijzigen? Een antwoord op deze vragen vind je op de klantenservice pagina van de Cleanprofs website.

Privacy statement Cleanprofs

Wil je weten wat Cleanprofs allemaal met jou gegevens doet? Dat kun je nalezen op de privacy statement pagina van Cleanprofs.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Cleanprofs

We hebben nog geen telefoonnummer van Cleanprofs in ons bestand.

Adres Cleanprofs

Cleanprofs
Westlandseweg 12
2291 PG Wateringen