★★★★★
9.2 op basis van 4132 beoordelingen Kiyoh

CNV Connectief telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CNV Connectief

Je kunt CNV Connectief bereiken via het telefoonnummer 030-751 1003.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CNV Connectief

CNV Connectief
Postbus 2510
Utrecht 3500 GM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4132 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

CNV Connectief contactinformatie

Telefoonnummer CNV Connectief

Wil je telefonisch contact opnemen met CNV Connectief? Het telefoonnummer van CNV Connectief is 030-751 1003. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres CNV Connectief

Adresgegevens CNV Connectief:
CNV Connectief
Postbus 2510
Utrecht 3500 GM

Klantenservice CNV Connectief

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CNV Connectief. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CNV Connectief. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CNV Connectief

Opzeggen bij CNV Connectief kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met CNV Connectief. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


CNV Connectief opzeggen