★★★★★
9.2 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

CNV telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CNV

Je kunt CNV bereiken via het telefoonnummer 030-751 1003.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CNV

CNV
Postbus 2510
Utrecht 3500 GM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

CNV contactinformatie

Telefoonnummer CNV

Wil je telefonisch contact opnemen met CNV? Het telefoonnummer van CNV is 030-751 1003. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres CNV

Adresgegevens CNV:
CNV
Postbus 2510
Utrecht 3500 GM

Klantenservice CNV

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CNV. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CNV. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CNV

Opzeggen bij CNV kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met CNV. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


CNV opzeggen