★★★★★
9.2 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

CSS telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CSS

Je kunt CSS bereiken via het telefoonnummer 0541 53 1999.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CSS

CSS
B.A.A. Engelbertinklaan 67
7575 JS Oldenzaa


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

CSS contactinformatie

Telefoonnummer CSS

Zoek je het telefoonnummer van CSS? Je kunt CSS bereiken via het telefoonnummer 0541 53 1999. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres CSS

Adresgegevens CSS:
CSS
B.A.A. Engelbertinklaan 67
7575 JS Oldenzaa

Klantenservice CSS

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CSS. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CSS. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CSS

Wil je weten welke contactopties CSS allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij CSS.


CSS opzeggen