★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

EliteDating opzeggen

Zeg hier direct EliteDating op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

EliteDating opzeggen werkt als volgt

Opzeggen EliteDating

Wil je een lidmaatschap bij EliteDating opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van EliteDating per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn EliteDating

Het betaalde lidmaatschap wordt na het verlopen van de initiële periode stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Na de eerste periode is het lidmaatschap bij EliteDatingl maandelijks opzegbaar.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij EliteDating direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.


Herroepingsrecht

Ook voor dating sites als EliteDating geldt het herroepingsrecht. Je hebt dus tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Hou er wel rekening mee dat EliteDating zich het recht voorbehoud om voor eventueel genoten diensten tijdens deze 14 dagen, een 'redelijke' vergoeding in rekening te brengen.

Over EliteDating

EliteDating is een handelsnaam van Affinitas GmbH uit Duitsland.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer EliteDating

Je kunt EliteDating bereiken via het telefoonnummer 0900 5500033.

Adres EliteDating

EliteDating
Kohlfurter Strasse 41/43
D-10999 Berlin