★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Lecturama opzeggen

Zeg hier direct Lecturama op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Lecturama opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Lecturama

Wil je Lecturama opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Lecturama per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Zending al ontvangen?

Wanneer je een zending ontvangt en pas dan bedenkt dat je wilt opzeggen, dan kun je de zending binnen 14 dagen gefrankeerd retour sturen met de melding dat je wilt opzeggen. Het retouradres voor zendingen is Magazijn Lecturama, A.J. Romijnweg 6, 9672 AH Winschoten (let op, dit is een ander adres dan het adres in de opzegbrief).

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je leverancier, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Stoneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Lecturama

We hebben nog geen telefoonnummer van Lecturama in ons bestand.

Adres Lecturama

Lecturama
Postbus 2332
2301 CH LEIDEN