★★★★★
9.2 op basis van 3228 beoordelingen Kiyoh

NHA telefoonnummer en adres

Telefoonnummer NHA

Je kunt NHA bereiken via het telefoonnummer 077 30 67 000.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres NHA

NHA
Postbus 7006
5980 AA Panningen


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3228 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

NHA contactinformatie

Telefoonnummer NHA

Zoek je het telefoonnummer van NHA? Je kunt NHA bereiken via het telefoonnummer 077 30 67 000. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres NHA

Adresgegevens NHA:
NHA
Postbus 7006
5980 AA Panningen

Klantenservice NHA

Wil je de klantenservice van NHA benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij NHA.

Contact NHA

NHA kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


NHA opzeggen