★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Seniorenvoordeelpas telefoonnummer en adres

Seniorenvoordeelpas contact

Wil je contact opnemen met Seniorenvoordeelpas? Om je lidmaatschap bij Seniorenvoordeelpas te stoppen kun je niet bellen. Seniorenvoordeelpas biedt haar abonnees niet de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Althans, niet op www.seniorenvoordeelpas.nl. Wanneer je de algemene voorwaarden erop naleest, dan zie je dat Seniorenvoordeelpas een initiatief is van Senicom BV in Eindhoven en deze organisatie is bereikbaar onder het telefoonnummer 085-0700 900.

Direct de Seniorenvoordeelpas online opzeggen? Gebruik dan hieronder de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Seniorenvoordeelpas

Seniorenvoordeelpas
Postbus 6037
5600 HA Eindhoven


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Seniorenvoordeelpas contactinformatie

Telefoonnummer Seniorenvoordeelpas

De klantenservice van Seniorenvoordeelpas is alleen te bereiken via e-mail en via het webformulier op de website van Seniorenvoordeelpas. Je kunt dus niet bellen. Althans, er wordt geen telefonisch mogelijkheid gegeven op de website van Seniorenvoordeelpas. Wanneer we wat dieper spitten en de algemene voorwaarden er op nalezen, dan vinden we daar wel keurig de informatie over de organisatie achter de Seniorenvoordeelpas. Deze organisatie, Senicom BV uit Eindhoven, is bereikbaar via het telefoonnummer 085-0700 900. Maar let op; geheel in het teken van de Wet van Dam biedt Seniorenvoordeelpas volgens haar algemene voorwaarden alleen de mogelijkheid om telefonisch op te zeggen wanneer je ook telefonisch klant bent geworden... Een beetje kinderachtig wat ons betreft, maar eenvoudig te omzeilen door op te zeggen via E-mail of opzegbrief.

Seniorenvoordeelpas contact

Niet geheel van deze tijd, maar Seniorenvoordeelpas gaat er vermoedelijk vanuit dat haar doelgroep uitstekend uit de voeten kan met e-mail en fysieke post, wanneer zij contact op willen nemen met Seniorenvoordeelpas. Gelukkig is er nu nog een optie om snel een abonnement bij Seniorenvoordeelpas op te zeggen; de opzegservice van opzeggen.nl. Binnen 3 minuten online geregeld, met opzeggarantie.

Seniorenvoordeelpas opzeggen brief

Wat moet er eigenlijk in de opzegbrief aan Seniorenvoordeelpas allemaal worden opgenomen? Dat heeft opzeggen.nl alvast voor je uitgezocht. Je kunt onze opzegbrief eenvoudig voltooien door de ontbrekende informatie aan te vullen en je opzegbrief is klaar om verstuurd te worden. Je kunt de opzegbrief gratis downloaden (wij verwijderen direct dezelfde nacht nog al jouw gegevens van onze systemen) en zelf versturen of je kunt de opzegbrief door ons laten versturen zodat je niet zelf naar de brievenbus of het postkantoor hoeft te lopen. De keuze is uiteraard aan jou.

E-mail Seniorenvoordeelpas

Je kunt Seniorenvoordeelpas opzeggen per E-mail. Stuur je bericht over het opzeggen van je abonnement naar het e-mailadres klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl. Je ontvangt van Seniorenvoordeelpas een bevestiging hiervan. Wanneer je gebruik maakt van onze opzegservice, dan versturen ook wij je opzegbrief naar hetzelfde e-mailadres. Het enige verschil is dat wij gebruik maken van een geregistreerde e-mailservice. Zo zorgen we ervoor dat de ontvangende partij, in dit geval dus Seniorenvoordeelpas, nooit kan aangeven dat de opzegbrief niet is ontvangen. Wij hebben een juridisch bewijs dat de e-mailserver van Seniorenvoordeelpas onze e-mail op een juiste manier heeft ontvangen.

Stopzetten Seniorenvoordeelpas

Wil je geen gebruik meer maken van de Seniorenvoordeelpas? We begrijpen van nogal wat gebruikers dat ze weinig tot geen gebruik maken van de voordelen die de Seniorenvoordeelpas biedt. Vaak is het abonnement gestart omdat er een interessante aanbieding werd geboden door Seniorenvoordeelpas. Maar na de eerste aanbieding is het niet heel waarschijnlijk dat er zich weer snel een voordelige aanbieding aandient waar je gebruik van wilt maken. En dan is het stopzetten van je Seniorenvoordeelpas abonnement toch een goed idee, aangezien je elke jaar opnieuw wel je lidmaatschap betaalt. En je wilt natuurlijk voorkomen dat de voordeelpas een nadeelpas wordt.

Online Seniorenvoordeelpas opzeggen

We kunnen je natuurlijk adviseren om onze opzegservice te gebruiken ("wij van WC eend adviseren WC eend"...), maar er zijn meer mogelijkheden. Aan jou de keuze. We zetten alle mogelijkheden nog even op een rijtje voor je:

  • Telefonisch opzeggen via 085-0700 900 (let op: alleen wanneer je ook telefonisch klant bent geworden);
  • Via E-mail opzeggen door je opzegbrief te sturen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl;
  • Opzeggen via het webformulier op www.seniorenvoordeelpas.nl/klantenservice/opzeggen;
  • Opzeggen via geregistreerde E-mail via opzeggen.nl;
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl (goedkoper dan rechtstreeks bij PostNL);

www.seniorenvoordeelpas.nl

Voor alle rechtstreekse mogelijkheden om op te zeggen en voor de voorwaarden van je lidmaatschap kun je terecht op de website van Seniorenvoordeelpas, www.seniorenvoordeelpas.nl. Het is soms even zoeken naar de juiste informatie, maar alle informatie is te vinden op de website van Seniorenvoordeelpas.

Inloggen Seniorenvoordeelpas

Ben je klant van Seniorenvoordeelpas en heb je je pas ontvangen? Dan kun je ook inloggen via www.seniorenvoordeelpas.nl/login. Na inloggen kun je alle aanbiedingen zien en zoeken naar aanbiedingen die voor jou interessant zijn. Kun je niet inloggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de Seniorenvoordeelpas. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen punt, deze kun je eenvoudig opnieuw aanvragen op de login pagina van de Seniorenvoordeelpas.

Waarom aangetekend opzeggen?

Wij ervaren weinig issues met het opzeggen van het lidmaatschap van Seniorenvoordeelpas. Dus aangetekend verzenden is geen 'must' wat ons betreft. Maar wanneer je zekerheid wilt over de goede ontvangst van je opzegbrief bij Seniorenvoordeelpas, dan bieden we wel de mogelijkheid daartoe. Wij versturen je opzegbrief op maandag en je ontvangt van ons een bevestiging met daarin je track & trace code van PostNL. Zo kun jij je zending volgen en weet je zeker dat opzeggen bij Seniorenvoordeelpas is gelukt. En omdat we nogal wat aangetekende brieven versturen, kunnen wij je dit ook nog goedkoper aanbieden dan wanneer je dit zelf regelt via opzeggen.nl.

Redenen om te stoppen

De belangrijkste reden om te stoppen is natuurlijk simpelweg het niet gebruiken van de voordeelkaart. Je betaalt ieder jaar je lidmaatschap, maar dat is natuurlijk alleen interessant als je ook echt de voordelen weet te benutten die de Seniorenvoordeelpas je biedt. Wanneer dit niet (meer) het geval is, dan moet je de voordeelkaart zo snel mogelijk opzeggen. Een andere reden kan zijn dat je teveel betaalt voor je lidmaatschap. Seniorenvoordeelpas hanteert verschillende lidmaatschapsgelden. Het is dus interessant om even na te gaan of je niet teveel betaalt.

Tips om te besparen

Je Seniorenvoordeelpas opzeggen om geld te besparen? Denk dan ook eens aan andere abonnementen op tijdschriften en kranten. Of je lidmaatschap bij een sportclub. Loterijen worden ook erg veel opgezegd via opzeggen.nl. Tenslotte zien we nog veel consumenten hun donaties beëindigen bij goede doelen om geld te besparen.


Seniorenvoordeelpas opzeggen