★★★★★
9.2 op basis van 2529 beoordelingen Kiyoh

Verisure telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Verisure

Je kunt Verisure bereiken via het telefoonnummer 020 262 1920.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Verisure

Verisure
Burgemeester Stramanweg 108
1101 AA Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2529 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

Verisure contactinformatie

Telefoonnummer Verisure

Zoek je het telefoonnummer van Verisure? Je kunt Verisure bereiken via het telefoonnummer 020 262 1920. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Verisure

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Verisure:
Verisure
Burgemeester Stramanweg 108
1101 AA Amsterdam

Klantenservice Verisure

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Verisure. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Verisure. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Verisure

Opzeggen bij Verisure kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Verisure. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Verisure opzeggen