★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Pakketverzekering opzeggen

Opzeggen bij alle pakketverzekeraars

16.564 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.427.873 opzeggingen in totaal

back

Pakketverzekering opzeggen

Wil je een pakketverzekering opzeggen? Zoek de verzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de pakketverzekeraar per wanneer jouw pakketverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn pakketverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je pakketverzekering al opzegbaar is. Steeds meer pakketverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel pakketverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze pakketverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe pakketverzekering

Stap je over naar een andere pakketverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. In ieder geval voor de verzekeringen die noodzakelijk zijn (zoals autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering). Wanneer je naar de opzegbrief van je oude pakketverzekeraar gaat, dan kun je daar ook een einddatum opgeven. Zorg er wel voor dat de datum die je kiest ook daadwerkelijk als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder vind je directe links naar veel opgezegde pakketverzekeringen:

Pakketverzekering opzegbrief