★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Rechtsbijstandverzekering opzeggen

Opzeggen bij alle rechtsbijstandverzekeraars

16.561 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.510.067 opzeggingen in totaal

back

Rechtsbijstandverzekering opzeggen

Wil je een rechtsbijstandverzekering opzeggen? Zoek de verzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de rechtsbijstandverzekeraar per wanneer jouw rechtsbijstandverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn rechtsbijstandverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je rechtsbijstandverzekering al opzegbaar is. Steeds meer rechtsbijstandverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel rechtsbijstandverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze rechtsbijstandverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe rechtsbijstandverzekering

Stap je over naar een andere rechtsbijstandverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. Wanneer je naar de opzegbrief van je oude rechtsbijstandverzekeraar gaat, dan kun je daar ook een einddatum opgeven. Zorg er wel voor dat de datum die je kiest ook daadwerkelijk als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder vind je directe links naar veel opgezegde rechtsbijstandverzekeringen:

Rechtsbijstandverzekering opzegbrief