★★★★★
9.2 op basis van 2078 beoordelingen Kiyoh

Reisverzekering opzegbrief

Opzeggen bij alle reisverzekeraars

16.573 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 2.844.970 opzeggingen in totaal

back

Opzegbrief reisverzekering

Zoek je een opzegbrief voor je reisverzekering? Zoek de reisverzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de reisverzekeraar per wanneer jouw reisverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn reisverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je reisverzekering al opzegbaar is. Steeds meer reisverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel reisverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze reisverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Opzeggen na premieverhoging

Ontvang je een bericht van je reisverzekeraar over een tussentijdse premieverhoging? Dan kun je ook je reisverzekering opzeggen op basis van het niet akkoord gaan met de gemelde verhoging.Hieronder vind je directe links naar opzegbrieven voor veel opgezegde reisverzekeringen:

Reisverzekering opzeggen