★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Fiber opzeggen

Zeg hier direct Fiber op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Fiber opzeggen werkt als volgt

Fiber opzeggen

Wil je Fiber opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Fiber per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief naar Fiber en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Fiber hanteert een periode van een maand, die in acht genomen moet worden bij het opzeggen van het Abonnement. De periode vangt aan na de minimumduur van het Abonnement, of zoveel later als de opzegging is ontvangen.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Fiber, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer Fiber

We hebben nog geen telefoonnummer van Fiber in ons bestand.

Adres Fiber

Fiber
Postbus 71387
1008 BJ Amsterdam