★★★★★
9.2 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Lebara Phone telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Lebara

Je kunt Lebara bereiken op de nummers 1200 of 06 1900 1200. Hou er rekening mee dat het vaak druk is op de klantenservice van Lebara en dat er een wachttijd kan zijn voordat je iemand te spreken krijgt.

Klantenservice Lebara

De klantenservice van Lebara is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur 's ochtends tot 18 uur 's middags. Ook op zaterdag is de klantenservice bereikbaar, van 10 uur 's ochtends tot 16 uur 's middags.

Adres Lebara

Lebara Mobile
T.a.v. Customer Care
Postbus 267
1110 AG Diemen

Veel gestelde vragen Lebara

Is het lastig om de klantenservice van Lebara te bereiken? Kijk dan even of je vraag wordt beantwoord in hun lijst met veelgestelde vragen..


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Lebara Phone contactinformatie

Telefoonnummer Lebara Phone

Zoek je het telefoonnummer van Lebara Phone? Je kunt Lebara Phone bereiken via het telefoonnummer +31619001200. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Lebara Phone

Adresgegevens Lebara Phone:
Lebara Phone
Postbus 267
1110 AG Diemen

Klantenservice Lebara Phone

Wil je de klantenservice van Lebara Phone benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij Lebara Phone.

Contact Lebara Phone

Lebara Phone kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Lebara Phone opzeggen