★★★★★
9.2 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

UPC telefoonnummer en adres

Telefoonnummer UPC

Je kunt UPC bereiken via het telefoonnummer 0900-1580.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres UPC

UPC
Postbus 43048
3540 AA Utrecht


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

UPC contactinformatie

Telefoonnummer UPC

Zoek je het telefoonnummer van UPC? Je kunt UPC bereiken via het telefoonnummer 0900-1580. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres UPC

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij UPC:
UPC
Postbus 43048
3540 AA Utrecht

Klantenservice UPC

Wil je de klantenservice van UPC benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij UPC.

Contact UPC

Opzeggen bij UPC kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met UPC. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


UPC opzeggen