★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

AEGON Autoverzekering opzeggen

Zeg hier direct AEGON Autoverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

AEGON Autoverzekering opzeggen werkt als volgt

AEGON opzeggen

Wil je een autoverzekering van AEGON opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van AEGON per wanneer jouw autoverzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Opzegtermijn

De AEGON verzekering is per direct opzegbaar. De verzekering eindigt op de 1e dag van de volgende maand na opzegging.

Verzendservice

Gebruik onze verzendservice als je de opzegging direct online wilt regelen. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!


Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van AEGON, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je verzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Over AEGON

Aegon biedt wereldwijd zo'n 40 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Een belangrijk deel van haar omzet wordt door AEGON in Nederland gerealiseerd. Zo rijden er in Nederland circa 450.000 auto's rond die bij AEGON verzekerd zijn!


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering