★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

AEGON Verzekering opzeggen

Zeg hier direct AEGON Verzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

AEGON Verzekering opzeggen werkt als volgt

AEGON opzeggen

Wil je een verzekering van AEGON opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van AEGON per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Gebruik onze verzendservice als je de opzegging direct online wilt regelen. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van AEGON, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je verzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.


Over AEGON

Aegon biedt wereldwijd zo'n 40 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Een belangrijk deel van haar omzet wordt door AEGON in Nederland gerealiseerd. Zo rijden er in Nederland circa 450.000 auto's rond die bij AEGON verzekerd zijn!


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering