★★★★★
9.2 op basis van 2544 beoordelingen Kiyoh

AnderZorg telefoonnummer en adres

Telefoonnummer AnderZorg

Je kunt AnderZorg bereiken via het telefoonnummer 0900-1616160.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres AnderZorg

AnderZorg
Postbus 1177
7500 BD ENSCHEDE


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2544 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

AnderZorg contactinformatie

Telefoonnummer AnderZorg

Zoek je het telefoonnummer van AnderZorg? Je kunt AnderZorg bereiken via het telefoonnummer 0900-1616160. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres AnderZorg

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij AnderZorg:
AnderZorg
Postbus 1177
7500 BD ENSCHEDE

Klantenservice AnderZorg

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van AnderZorg. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van AnderZorg. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact AnderZorg

AnderZorg kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


AnderZorg opzeggen