★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Cordares opzeggen

Zeg hier direct Cordares op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2640 organisaties
  • Veilig

Cordares opzeggen werkt als volgt

Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis opzeggen

Wil je een verzekering van Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je verzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Maak nu gratis je Cordares opzegbrief

Cordares telefoonnummer en adres