★★★★★
9.2 op basis van 5054 beoordelingen Kiyoh

CVB Bank telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CVB Bank

Je kunt CVB Bank bereiken via het telefoonnummer 0800 - 0411.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CVB Bank

CVB Bank
Postbus 918
3500 AX UTRECHT


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5054 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

CVB Bank contactinformatie

Telefoonnummer CVB Bank

Zoek je het telefoonnummer van CVB Bank? Je kunt CVB Bank bereiken via het telefoonnummer 0800 - 0411. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres CVB Bank

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor CVB Bank:
CVB Bank
Postbus 918
3500 AX UTRECHT

Klantenservice CVB Bank

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CVB Bank. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CVB Bank. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CVB Bank

CVB Bank kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


CVB Bank opzeggen