★★★★★
9.2 op basis van 2556 beoordelingen Kiyoh

CZ Direct telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CZ Direct

Je kunt CZ Direct bereiken via het telefoonnummer 0800-0244488.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CZ Direct

CZ Direct
Postbus 90152
5000 LD TILBURG


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2556 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

CZ Direct contactinformatie

Telefoonnummer CZ Direct

Zoek je het telefoonnummer van CZ Direct? Je kunt CZ Direct bereiken via het telefoonnummer 0800-0244488. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres CZ Direct

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor CZ Direct:
CZ Direct
Postbus 90152
5000 LD TILBURG

Klantenservice CZ Direct

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CZ Direct. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CZ Direct. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CZ Direct

Opzeggen bij CZ Direct kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met CZ Direct. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


CZ Direct opzeggen