★★★★★
9.2 op basis van 4439 beoordelingen Kiyoh

Europeesche telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Europeesche Verzekeringen

Je kunt Europeesche Verzekeringen niet telefonisch bereiken om op te zeggen. Wel hebben ze een alarmnummer in het geval van dringende hulp (bijvoorbeeld vanwege pech, een ongeval of ziekenhuisopname). Dit telefoonnummer is 020 - 651 57 77.

Toch direct Europeesche Verzekeringen opzeggen? Gebruik dan onderstaande opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen
Postbus 2072
3500 HB Utrecht


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4439 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3370 organisaties
  • Veilig

Europeesche contactinformatie

Telefoonnummer Europeesche Verzekeringen

Helaas, ook bij Europeesche Verzekeringen is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen om op te zeggen. Europeesche Verzekeringen biedt alleen een telefonische hulplijn in geval van dringende hulp. Je zult dus een opzegbrief moeten sturen naar Europeesche Verzekeringen. Gebruik daarvoor de adresgegevens zoals op deze pagina weergegeven. Je kunt onze briefgenerator gebruiken en de opzegbrief gratis downloaden en zelf versturen, of je kunt ons de opzegbrief laten versturen, zodat je niet naar de brievenbus hoeft te lopen.

Adresgegevens Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Klantenservice Europeesche Verzekeringen

De klantenservice kun je op allerlei manieren bereiken, maar niet telefonisch. Gebruik je bijvoorbeeld social media, hou dan rekening met de volgende openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 - 20.00 uur en zaterdag van 8.30 - 17.00 uur.

Contact Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen biedt verschillende social media kanalen aan om op te zeggen. Naar eigen zeggen reageren ze binnen twee uur (binnen de openingstijden van de klantenservice). Je kunt contact opnemen via https://www.facebook.com/messages/t/europeescheverzekeringen of https://twitter.com/europeesche. Vind je dit allemaal te omslachtig? Gebruik dan onze opzegbrief om snel en simpel op te zeggen.


Europeesche opzeggen