★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Florentis opzeggen

Zeg hier direct Florentis op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Florentis opzeggen werkt als volgt

Florentis opzeggen

Wil je een uitvaartverzekering van Florentis opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je krijgt een bevestiging van Florentis per wanneer jouw uitvaartverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je de opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze eenvoudige verzendservice. Wij verzenden je opzegbrief naar Florentis en je ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet.

Over Florentis

Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit bij Florentis, dan heb je het recht de verzekering binnen twee weken na afgifte van de eerste polis kosteloos per ingangsdatum op te zeggen. De opzegging moet schriftelijk. Hierbij worden betaalde premies terugbetaald. Ook kan de uitvaartverzekering op verzoek van de verzekeringnemer worden omgezet in een premievrije verzekering tot een verminderd verzekerd bedrag, mits het premievrije bedrag ten minste € 250 bedraagt.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Florentis

We hebben nog geen telefoonnummer van Florentis in ons bestand.

Adres Florentis

Florentis
Postbus 1143
7500 BC Enschede