★★★★★
9.2 op basis van 5171 beoordelingen Kiyoh

ING telefoonnummer en adres

ING contact

Wil je contact opnemen met ING Verzekeringen? Om je verzekering bij ING te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 020 - 22 888 88. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct online een verzekering van ING opzeggen? Gebruik dan hieronder de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, direct geregeld!

Adres ING Verzekeringen

Nationale Nederlanden
T.a.v. Klantenservice ING Verzekeringen
Postbus 93604
2509 AV Den Haag


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5171 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

ING contactinformatie

Telefoonnummer ING Verzekeringen

Wil je telefonisch contact opnemen met ING? Het telefoonnummer van ING is 020 22 888 88. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres ING Verzekeringen

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij ING Verzekeringen:
Nationale-Nederlanden
T.a.v. Klantenservice ING Verzekeringen
Postbus 93604
2509 AV Den Haag

Klantenservice ING Verzekeringen

De klantenservice van ING is binnen kantoortijden bereikbaar. Hou rekening met een mogelijke wachttijd als het druk is. Geen zin om te wachten? Gebruik dan onze opzegservice; wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van ING.

Contact ING Verzekeringen

ING kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd. Als je telefonisch gaat opzeggen, zorg er dan voor dat je het juiste telefoonnummer gebruikt. Wij zetten de verschillende nummers nog even voor je op een rijtje:

  • GEBRUIK 020 - 22 888 88 VOOR OPZEGGEN
  • Voor het checken van het bank saldo, bel 020 - 22 888 44
  • ING Servicedesk Nabestaanden is bereikbaar via 020 - 888 77

Waar moet je aan denken als je gaat bellen

ING heeft haar klantenservice efficiënt ingericht. Niet altijd makkelijk voor haar klanten, maar een dergelijke inrichting zorgt er wel voor dat de kosten zo laag mogelijk gehouden worden en daar profiteren klanten (indirect) natuurlijk ook van. Voordat je gaat bellen, is het van belang dat je alvast je betaalpas bij de hand neemt. Zodra de verbinding tot stand is gekomen wordt gevraagd je bankrekening in te toetsen. Daarna spreek je in waarvoor je belt. Vervolgens word je doorverbonden met de juiste afdeling.

AVG / GDPR

Sinds maart 2018 zijn organisaties verplicht om alle gegevens van consumenten te verwijderen wanneer een consument hierom vraagt. Heb jij alles bij ING opgezegd en wil je nooit meer benaderd worden door ING? Dan kun je verzoeken om ING al jouw data te laten verwijderen. Nadat ING al jouw data heeft verwijderd zal er dus nooit meer contact met je opgenomen kunnen worden. ING heeft immers geen gegevens meer van jou!

Er zijn nogal wat organisaties die ons benaderen met de vraag of we de paragraaf over het verwijderen van de persoonsgegevens achterwege kunnen laten. Simpelweg vanwege het feit dat deze organisaties nog niet in staat zijn om de persoonsgegevens van een klant te verwijderen. Dit komt omdat er met meerdere systemen wordt gewerkt, back-ups altijd blijven bestaan of simpelweg omdat het teveel wijd en moeite kost om dit te realiseren. Bij ING hebben we vanuit opzeggen.nl geen enkele zorg dat dit goed geregeld is; ING is een financiële instelling die haar zaken goed voor elkaar heeft.

Alarmlijn ING

Ben je je betaalpas of credit card verloren? Dan kun je direct bellen met de alarmlijn van ING om je pas te laten blokkeren. Je kunt bellen met het nummer 020 - 22 888 00. Vanuit het buitenland kun je bellen met +31 20 22 888 00.

Social media ING

ING is bereikbaar via Facebook (facebook.com/INGnl?INGnl_klantenservice), Instagram (instagram.com/ingnederland/), Twitter (twitter.com/INGnl) en Youtube (youtube.com/user/INGnl).


ING opzeggen