★★★★★
9.1 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

SOS Pechhulp Internationaal opzeggen

Zeg hier direct SOS Pechhulp Internationaal op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

SOS Pechhulp Internationaal opzeggen werkt als volgt

SOS Pechhulp Internationaal opzeggen

SOS Pechhulp Internationaal opzeggen is heel eenvoudig. Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van SOS Pechhulp Internationaal per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Direct je opzegging bij SOS Pechhulp Internationaal online regelen? Dat kan ook. Laat ons de opzegging voor je versturen voor slechts 2,99 Euro. Je ontvangt direct van ons een bevestiging dat we je opzegging hebben verstuurd, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Controleer de looptijd

Na de eerste periode is de pechhulp maandelijks opzegbaar. Maar let op; SOS Pechhulp Internationaal geeft zelf aan in haar voorwaarden dat er sprake is van twee maanden opzegtermijn. Dat is ongetwijfeld van toepassing bij zakelijke contracten, maar voor consumenten is SOS Pechhulp Internationaal niet gerechtigd om deze voorwaarde te hanteren.


Over SOS Pechhulp Internationaal

SOS Pechhulp Internationaal presenteert zich als het goedkope alternatief voor de ANWB Wegenwacht. In tarief klopt dit ook wel, maar pas op met een aantal voorwaarden. Zo brengt SOS Pechhulp Internationaal een eigen bijdrage in rekening wanneer je ze vaker dan 3 keer per jaar inschakelt. Daarnaast richt SOS Pechhulp Internationaal zich specifiek op hoger opgeleiden, waarschijnlijk met de gedachte dat deze doelgroep minder vaak hulp hoeft in te roepen.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer SOS Pechhulp Internationaal

We hebben nog geen telefoonnummer van SOS Pechhulp Internationaal in ons bestand.

Adres SOS Pechhulp Internationaal

SOS Pechhulp Internationaal
Postbus 1011
3300 BA Dordrecht