★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

ZEKUR telefoonnummer en adres

Telefoonnummer ZEKUR

Je kunt ZEKUR bereiken via het telefoonnummer 0900 25 93 587.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres ZEKUR

ZEKUR
Postbus 15
9400 AA Assen


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

ZEKUR contactinformatie

Telefoonnummer ZEKUR

Wil je telefonisch contact opnemen met ZEKUR? Het telefoonnummer van ZEKUR is 0900 25 93 587. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres ZEKUR

Ben je op zoek naar het adres van ZEKUR?
ZEKUR
Postbus 15
9400 AA Assen

Klantenservice ZEKUR

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van ZEKUR. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van ZEKUR. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact ZEKUR

Wil je weten welke contactopties ZEKUR allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij ZEKUR.


ZEKUR opzeggen