★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Zilveren Kruis Achmea Zorgverzekering opzeggen

Zeg hier direct Zilveren Kruis Achmea Zorgverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Zilveren Kruis Achmea Zorgverzekering opzeggen werkt als volgt

Zilveren Kruis opzeggen

Wil je een zorgverzekering van Zilveren Kruis opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Zilveren Kruis per wanneer jouw verzekering en de automatische incasso worden stopgezet.

Zorgverzekering

Overstappen naar een andere zorgverzekering kan normaal gesproken alleen per 1 januari. De laatste 2 maanden van het jaar zijn dan ook bij uitstek de maanden waarop verzekeringnemers overstappen naar een andere aanbieder.

Verzendservice

Je opzegging direct online regelen? Dat kan natuurlijk ook via opzeggen.nl. Wanneer je gebruik maakt van onze handige verzendservice dan wordt jouw opzegging direct door ons verstuurd naar Zilveren Kruis. Je ontvangt van ons een bevestiging van de verzending en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.


Over Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is vooral groot in de markt van de zorgverzekeringen, met ruim 3,5 miljoen verzekerden. Naast de zorgverzekering biedt Zilveren Kruis ook een aantal schadeverzekeringen aan.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering