Opzeggen.nl

De makkelijkste manier om op te zeggen

Wat wil je opzeggen?

back

Wat is er net opgezegd?


Hulp bij opzeggen

Je kent het wel; je wilt ergens opzeggen maar waar vind je de benodigde informatie om dat te regelen? Op de website van het bedrijf start je de lange zoektocht naar de juiste opzegprocedure en de contactgegevens. Kan dat nou niet eenvoudiger?

Ja, opzeggen kan veel eenvoudiger! Opzeggen.nl biedt gratis opzegbrieven voor meer dan 1510 organisaties. Zoek bovenin deze pagina op de naam van het bedrijf. Je komt direct op de opzegpagina van het betreffende bedrijf uit, makkelijker kan bijna niet. Hoe werkt die opzegbrief?

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en jij waarschijnlijk ook. Daarom hoef je bij ons niet eerst te registeren en slaan wij geen gegevens van je op. Meer info over privacy

Wil je weten waar je allemaal kunt opzeggen? Kijk hier voor een overzicht van al onze categorieën.

Opzeggen kan veel eenvoudiger. Tijd om iets los te laten

Onze Categorieën

Hieronder vind je een overzicht van de categorieën waar je iets kunt opzeggen. Op die pagina's vind je meer informatie over hoe op te zeggen in die branche. Daar kun je ook weer links vinden naar alle bedrijven waar we een opzegbrief voor bieden. Staat je bedrijf er niet tussen, kijk dan ook eens op onze algemene opzegpagina's.


Opzegbrief

Waarom zelf een opzegbrief verzinnen als je hier kant en klare opzegbrieven kunt gebruiken?

In de opzegbrief is al direct het juiste adres van de op te zeggen organisatie opgenomen. Deze gegevens hoef je dus niet zelf te zoeken.

Zoek je een bedrijf waar wij nog geen opzegbrief bieden? Dan kun je gebruik maken van onze voorbeeld opzegbrief. Je kunt je eigen gegevens invoeren.

En wat kost dat dan? Niets. Je kunt, zonder registratie, direct gebruik maken van alle opzegbrieven. Wij slaan geen gegevens van je op, dus je hoeft bij ons ook niet te vrezen voor e-mails en telefoontjes over commerciële aanbiedingen. Meer info over privacy

Zo ziet je opzegbrief eruit.

Privacy

Ken je dat? Zeg je op bij een bedrijf via een website, krijg je daarna direct e-mails met aanbiedingen van andere bedrijven. Of telefoontjes. Wil je dat? Wij denken van niet. Vandaar dat wij geen gegevens van je opslaan. Ben je klaar met een opzegbrief en verlaat je onze website, dan verdwijnen daarmee ook jouw persoonlijke gegevens.

Dus bij ons niet eerst verplicht registreren en geen ongevraagde aanbiedingen achteraf!

Ook bij het opzeggen moet je op je privacy letten.