Opzegbrief

Wij maken voor jou een persoonlijke opzegbrief, helemaal gratis

opzeggen werkt als volgt

Opzegbrief

Hieronder vind je een algemene opzegbrief. Vul de gevraagde gegevens van jezelf en van de organisatie waarbij je wilt opzeggen in. De opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de opzegbrief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van de organisatie per wanneer je opzegging een feit is.

Organisatie

De enige gegevens die opzeggen.nl bijhoudt, zijn de gegevens van organisaties die in deze opzegbrief worden ingevuld. Wanneer een bepaalde organisatie vaak wordt ingevuld, dan zullen wij deze organisatie toevoegen aan de lijst met bedrijven waarbij het adres direct staat ingevuld.

Controleer de looptijd

Controleer de looptijd. In veel gevallen is sprake van een looptijd van 1 jaar bij afsluiten van een contract of abonnement. Daarna is meestal sprake van 1 maand opzegtermijn. Dit kan per organisatie verschillen. Hou er rekening mee dat een boete in rekening kan worden gebracht wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je leverancier, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Maak hier je opzegbrief

Voor je persoonlijke opzegbrief kan je hieronder je gegevens invullen. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het genereren van je opzegbrief.

Ja

Ja, graag


Je kunt geen rechten ontlenen aan opzeggen.nl. Zie onze disclaimer voor meer informatie.


opzegbrief

Voorbeeld van je opzegbrief

[Naam]
[Adres]
[Postcode] [Stad]

[Organisatie]
[Adres organisatie]
[Postcode organisatie] [Stad organisatie]

[Stad], 24-04-2014

Betreft: opzeggen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn contract met onderstaande gegevens per eerstvolgende mogelijkheid na dagtekening op.

Naam: [Naam]
Adres: [Adres]
Postcode + plaats: [Postcode] [Stad]

[incasso]

Graag zie ik de bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,

[Naam]Meest opgezegd

  1. Basic-Fit
  2. KWF Kankerbestrijding
  3. Proassist
  4. VriendenLoterij
  5. Fit for Free

Deel opzeggen.nl met je vrienden

Facebook_button