★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Greenwheels opzeggen

Zeg hier direct Greenwheels op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Greenwheels opzeggen werkt als volgt

Greenwheels opzeggen

Wil je Greenwheels opzeggen? Vul de gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Greenwheels per wanneer je abonnement wordt beëindigd.

Contracttermijn en verlenging

Opzegging van een abonnement moet schriftelijk, per fax of via “mijn gegevens” op de website van Greenwheels. Er geldt een opzegtermijn van 30 dagen. Let op, dat wanneer je een kaart hebt van Greenwheels, dat je deze op tijd moet terugsturen. Greenwheels meldt tegelijkertijd met de ontvangstbevestiging, voor welke datum de kaart retour gezonden moet worden. Gebruik je een OV kaart voor het Greenwheels abonnement, dan hoef je uiteraard niets retour te sturen.

Verzendservice

Wil je direct je opzegging online regelen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij faxen je opzegbrief naar Greenwheels en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Stuur je de opzegbrief zelf? Hou er dan rekening mee dat Greenwheels een antwoordnummer biedt. Je hoeft dus GEEN postzegel te gebruiken.


Over Greenwheels

Greenwheels is één van de autodeelconcepten in Nederland. Wanneer je een abonnement hebt bij Greenwheels, dan kun je een auto reserveren voor een dag of dagdeel waarop je een auto nodig hebt. Greenwheels heeft op ongeveer 1.700 locaties een deelauto klaar staan. Naast een relatief laag abonnementsbedrag per maand betaal je ook nog per uur en per kilometer een vergoeding. Wanneer je een abonnement start, dan moet je een borg betalen van 225 Euro. Uiteraard krijg je deze retour wanneer je je abonnement beëindigd en je geen achterstallige betalingen hebt.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Greenwheels

We hebben nog geen telefoonnummer van Greenwheels in ons bestand.

Adres Greenwheels

Greenwheels
Postbus 23191
3001 KD ROTTERDAM