★★★★★
9.1 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Lebara Phone opzeggen

Zeg hier direct Lebara Phone op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7153 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Lebara Phone opzeggen werkt als volgt

Wat je moet weten over opzeggen van een Lebara abonnement

-Hoe kan ik een abonnement bij Lebara opzeggen?
Je kunt een Lebara abonnement opzeggen door contact op te nemen met de customer care afdeling van Lebara. Alle contact opties vind je op de contactpagina van Lebara. Je kunt contact opnemen via de social media kanalen Twitter en Facebook, een chat sessie starten (maandag tot en met vrijdag tussen 8:15 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:15 en 15:30 uur)) of bellen (maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur).

-Wanneer kan ik mijn abonnement bij Lebara opzeggen?
Lebara kent twee abonnementsvormen. Het 1 kalendermaand contract kun je altijd opzeggen met 1 volledige kalendermaand als opzegtermijn. Het 24 kalendermaanden contract kun je niet tussentijds opzeggen. Je kunt dit contract 1 volledige kalendermaand voor het einde opzeggen en na het verlopen van de eerste 24 maanden kun je dit contract altijd opzeggen met 1 volledige kalendermaand als opzegtermijn.

-Moet ik een prepaid abonnement van Lebara opzeggen?
Jazeker, maar er is geen opzegtermijn. Je kunt altijd doorgeven dat het contract moet komen te vervallen.

-Hoe lang duurt de verwerking van mijn opzegging bij Lebara?
Het kan tot 30 dagen duren voordat je een melding van Lebara krijgt, maar als opzegdatum geldt de datum waarop Lebara de opzegging ontvangt. We adviseren je om de opzegging aangetekend te verzenden, zodat je bewijs van ontvangst door Lebara hebt.

-Is het makkelijk om een abonnement bij Lebara op te zeggen?
Nee, helaas is dat niet eenvoudig. Wij krijgen erg veel klachten over het opzeggen van Lebara abonnementen. Vandaar dat we adviseren om een opzegging aangetekend te versturen. Als je geen bewijs van ontvangst door Lebara hebt, dan leidt dit nog wel eens tot discussie. En Lebara gaat daar niet flexibel mee om.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer Lebara

Je kunt Lebara bereiken op de nummers 1200 of 06 1900 1200. Hou er rekening mee dat het vaak druk is op de klantenservice van Lebara en dat er een wachttijd kan zijn voordat je iemand te spreken krijgt.

Klantenservice Lebara

De klantenservice van Lebara is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur 's ochtends tot 18 uur 's middags. Ook op zaterdag is de klantenservice bereikbaar, van 10 uur 's ochtends tot 16 uur 's middags.

Adres Lebara

Lebara Mobile
T.a.v. Customer Care
Postbus 267
1110 AG Diemen

Veel gestelde vragen Lebara

Is het lastig om de klantenservice van Lebara te bereiken? Kijk dan even of je vraag wordt beantwoord in hun lijst met veelgestelde vragen..