★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Relatieplanet opzeggen

Zeg hier direct Relatieplanet op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Relatieplanet opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Relatieplanet

Wil je een lidmaatschap van Relatieplanet opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Relatieplanet per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn Relatieplanet

Het betaalde lidmaatschap wordt na het verlopen van de eerste periode stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment is het lidmaatschap bij Relatieplanet maandelijks opzegbaar.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij Relatieplanet direct via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan ook. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending.


Herroepingsrecht

Wanneer je een lidmaatschap bij Relatieplanet afneemt, dan heb je tot 14 dagen na het aangaan van het lidmaatschap de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Hou er wel rekening mee dat Relatieplanet een bedrag in rekening kan brengen voor eventueel genoten diensten tijdens deze periode van 14 dagen.

Over Relatieplanet

Relatieplanet is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten en heeft meerdere awards gewonnen, waaronder die van beste datingsite van 2015, uitgereikt door de Nationale Thuiswinkel Award.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Relatieplanet

We hebben nog geen telefoonnummer van Relatieplanet in ons bestand.

Adres Relatieplanet

Relatieplanet
Helperpark 290-a
9723 ZA Groningen