9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Grote Clubactie loterij opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Grote Clubactie loterij

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Grote clubactie

De grote clubactie zit iets anders in elkaar dan de meeste andere loterijen. Dit is weliswaar een jaarlijks terugkerende loterij, maar je kunt er geen abonnement op afsluiten. Vandaar dat de grote clubactie opzeggen niet mogelijk is. Het je afgelopen jaar meegespeeld, maar wil je dit jaar niet meedoen? Dan koop je simpelweg geen loten voor de eerstvolgende trekking.

Op deze pagina

Deelname Grote Clubactie loterij
Veelgestelde vragen omtrent de grote clubactie

Deelname Grote Clubactie loterij

Wie deelneemt aan de Grote Clubactie maakt kans op leuke prijzen. Daarnaast help je verenigingen in heel Nederland om hun doelen te verwezenlijken door mee te spelen. Ieder jaar worden er 5100 vereniging door het hele land geholpen met de Grote Clubactie. Verenigingen die deelnemen verkopen zelf actief loten en mogen 80% van de opbrengst gebruiken om hun eigen clubkas te spekken. Ondanks dat de Grote Clubactie opzeggen niet mogelijk is, vindt Opzeggen.nl het belangrijk om toch aandacht aan deze loterij te besteden.

Loten Grote Clubactie

Net als bij andere loterijen kun je alleen deelnemen aan de Grote Clubactie als je over loten beschikt. Omdat je geen abonnement op deze loterij af kunt sluiten, moet je voor iedere trekking zelf loten kopen als je deel wilt nemen. Hoe je aan deze loten komt? Via deelnemende verenigingen. Zij zetten verschillende verkoopmethodes in om grote clubactie loten aan de man te brengen. Hoe meer loten een vereniging verkoopt, des te meer geld zij hieraan overhouden. Van ieder verkocht lot is 80% namelijk bestemd voor de clubkas. Hierdoor kan de Grote Clubactie loterij verenigingen een leuk centje opleveren.

Superlot van de nationale Stichting Grote Clubactie

De grote clubactie maakt onderscheid tussen ‘gewone’ loten en superloten. Laatstgenoemde loten zijn vooral interessant wanneer een vereniging veel geld binnen wil halen met de lotenverkoop. Met een superlot verkoop je namelijk 50 loten in één keer. Doordat het om een groot aantal gaat, kan een superlot tegen een gereduceerd tarief aangeboden worden. Hierdoor is de koper onderaan de streep een stuk goedkoper uit dan wanneer hij 50 losse loten koopt. Een superlot kan bijvoorbeeld verkocht worden aan seniorenteams binnen een vereniging. Daarnaast worden ze vaak verkocht aan bedrijven.

Eenmalige machtiging

Koop je een lot voor de grote clubactie van een familielid, vriend of buurtbewoner? Dan kun je contant afrekenen, maar het is ook mogelijk om via een eenmalige machtiging te betalen. Deze machtiging geef je af via het verkoopboekje. Dit kan online via de QR-code of weblink in het boekje. Als een machtiging liever niet online regelt, kun je de benodigde gegevens voor de machtiging in het boekje invullen. Ook superloten kunnen zowel contant als via een eenmalige machtiging betaald worden. Bij online verkoop wordt er eveneens gebruik gemaakt van een eenmalige machtiging. Clubs die deze verkoopmethode gebruiken hoeven dan zelf geen machtigingen in te voeren.

Online verkoop

Verenigingen die meedoen aan de grote clubactie kunnen ervoor kiezen om online loten te verkopen. Op deze manier maak je het voor leden een stuk makkelijker om loten te kopen. Bovendien kost het hen minder tijd. Extra bijkomstigheid is dat je als vereniging gratis gebruik kunt maken van de online verkoopmethode van de grote clubactie. Heb je een persoonlijke verkooppagina aangemaakt voor jouw vereniging? Dan hoef je deze alleen te delen met leden. Dit kan onder meer via whatsapp, social media en e-mail. Reden om voor online verkoop te kiezen is dat mensen online gemiddeld 4 loten meer kopen dan offline.

Papieren loten

Naast online loten zijn er veel verenigingen die (ook) papieren loten verkopen. Als een vereniging gebruik wil maken van deze verkoopmethode, kopen zij eerst een x-aantal loten in bij de grote clubactie. Deze loten verkopen zij vervolgens voor een hoger bedrag door aan leden of andere geïnteresseerden. Het grote voordeel van papieren loten voor de grote clubactie verkopen is dat verenigingen niet hoeven te wachten op het geld. De verkoop van papieren loten is bijvoorbeeld interessant tijdens een evenement. Het nadeel van papieren loten is dat ze alleen contant afgerekend kunnen worden. Doordat niet iedereen tegenwoordig nog contant geld op zak heeft, verkoop je mogelijk minder loten.

Incassoprocessen

Gebruik je verkoopboekjes om loten voor de grote clubactie te verkopen? Dan kunnen kopers een eenmalige machtiging afgeven in het boekje. Om ervoor te zorgen dat jouw vereniging het geld voor deze verkochte loten ontvangt, moet je de machtigingen goed en snel verwerken. Nadat een machtiging is ingevoerd in mijn grote clubactie wordt het incassoproces in gang gezet. Het geld wordt automatisch afgeschreven en de koper ziet bij deze afschrijving zijn lotnummer(s) staan. Bij mensen die een superlot kopen wordt er eveneens eenmalig een bedrag geïncasseerd. Let op: er kunnen incassokosten verbonden zijn aan een machtiging. Dit is onder meer bij de automatische incasso van superloten het geval.

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent de grote clubactie

Kan ik het aantal loten dat ik van de grote clubactie heb gekocht nog wijzigen?

Ja, je kunt het aantal loten dat je van de grote clubactie gekocht hebt nog wijzigen. Als je papieren loten verkocht hebt, richt jij je tot de verkoper met de vraag of er nog meer loten te koop zijn. Als een vereniging online loten voor de grote clubactie verkoopt kun je ook een bezoek brengen aan de persoonlijke verkooppagina van de vereniging.

Hoe werkt de grote clubactie?

De grote clubactie helpt vereniging in heel Nederland om hun doelen te verwezenlijken. Verenigingen die deelnemen verkopen zelf loten voor de loterij. Dit kunnen zij op verschillende manieren doen. Verenigingen mogen 80% van het bedrag dat de lotenverkoop oplevert houden om de clubkas te spekken. Jaarlijks vindt er eenmaal een trekking van de grote clubactie plaats.

Welke prijzen kan ik winnen met de grote clubactie?

Deelnemers aan de grote clubactie kunnen allerlei soorten prijzen winnen. Je maakt onder meer kans op een (groot) geldbedrag, maar er worden ook andere prijzen vergeven. Zo kun je bijvoorbeeld ook een auto, (elektrische) fiets, cheques, vakanties en cadeaubonnen winnen.

Kan ik de grote clubactie opzeggen?

Nee, de grote clubactie opzeggen is niet mogelijk. Omdat deze loterij maar eenmaal per jaar gehouden wordt, kun je er geen abonnement op afsluiten. Wie volgend jaar niet meer mee wil spelen, koopt dan simpelweg geen loten meer. Je zit dus nergens aan vast als je deelneemt aan de grote clubactie.

Wat zijn de voordelen van een superlot?

Het grootste voordeel van een superlot is dat je in één keer 50 loten koopt. Je betaalt hier minder voor dan voor 50 losse loten. Hierdoor hoef je als vereniging minder moeite te doen om loten te verkopen. Superloten worden vaak verkocht aan seniorenteams en bedrijven. Een tweede voordeel is dat een vereniging voor ieder verkocht superlot kans maakt op het grote clubfeest ter waarde van €5000.

Welke verkoopmethodes kent de grote clubactie?

Loten voor de grote clubactie kunnen op verschillende manieren verkocht worden. Zo kan een vereniging bijvoorbeeld verkoopboekjes inzetten. Dit is interessant voor verenigingen met veel jeugdleden. Daarnaast kun je papieren loten en superloten verkopen. Je kunt bovendien een persoonlijke verkooppagina aanmaken, zodat je online loten voor de grote clubactie kunt verkopen.

Hoe worden loten betaald?

De manieren waarop loten betaald worden, hangt af van de verkoopmethode. Mensen die een papieren lot kopen, betalen deze vaak contant. Wanneer je verkoopboekjes gebruikt, kunnen mensen zowel online betalen als via een eenmalige machtiging. Ook voor online loten en superloten wordt het geld automatisch van een bankrekening afgeschreven.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Grote Clubactie loterij

Je kunt Grote Clubactie loterij bereiken via het telefoonnummer 013 – 4552825.

Adres Grote Clubactie loterij

Grote Clubactie loterij

Apennijnenweg 16

5022 DV Tilburg

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden