★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

AEGON Pakketverzekering opzeggen

Zeg hier direct AEGON Pakketverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

AEGON Pakketverzekering opzeggen werkt als volgt

AEGON opzeggen

Wil je een pakketverzekering van AEGON opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van AEGON per wanneer jouw pakketverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn

Hou rekening met een opzegtermijn. Neem je de pakketverzekering al langer dan een jaar af bij AEGON? Dan geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is wettelijk zo geregeld.

Verzendservice

Gebruik onze verzendservice als je de opzegging direct online wilt regelen. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!


Pakketverzekering?

Let op dat je voor sommige verzekeringen uit je pakket een nieuwe verzekering moet zijn aangegaan. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering.

Over AEGON

Aegon biedt wereldwijd zo'n 40 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Een belangrijk deel van haar omzet wordt door AEGON in Nederland gerealiseerd. Zo rijden er in Nederland circa 450.000 auto's rond die bij AEGON verzekerd zijn!


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering