★★★★★
9.2 op basis van 2129 beoordelingen Kiyoh

Unigarant Elektrische-Fietsverzekering opzeggen

Zeg hier direct Unigarant Elektrische-Fietsverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2129 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3300 organisaties
  • Veilig

Unigarant Elektrische-Fietsverzekering opzeggen werkt als volgt

Unigarant opzeggen

Wil je een elektrische-fietsverzekering van Unigarant opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Unigarant per wanneer jouw elektrische-fietsverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van Unigarant, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je elektrische-fietsverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Unigarant en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.


Over Unigarant

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB en richt zich op particuliere schadeverzekeringen. Denk daarbij aan verzekeringen voor auto, motor, bromfiets en fiets, maar ook woonverzekeringen en reisverzekeringen.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Maak nu gratis je Unigarant Elektrische-Fietsverzekering opzegbrief