★★★★★
9.1 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

MVGM opzeggen

Zeg hier direct MVGM op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

MVGM opzeggen werkt als volgt

Voorwaarden MVGM

Een huurovereenkomst van MVGM kan alleen worden opgezegd wanneer je minimaal een jaar hebt gehuurd. De opzegtermijn van jouw huurcontract bedraagt minimaal 1 volledige kalendermaand. Wanneer je bijvoorbeeld op 14 april opzegt, dan geldt de maand opzegtermijn vanaf 1 mei. Jouw opzegging gaat dan in op 31 mei / 1 juni.

Wanneer het huurcontract op naam van twee personen staat, dan moeten beiden personen de opzegging ondertekenen! Onze opzegbrief voorziet hier dus niet in. Wanneer je met twee personen de opzegging moet ondertekenen, dan adviseren wij je om de opzegbrief in Word formaat (gratis) te downloaden en zelf aan te passen. Vervolgens kun je de opzegbrief versturen naar het opgegeven adres of naar het e-mailadres huuropzegging.wonen@mvgm.nl.

Nadat de bevestiging van de opzegging is ontvangen bestaat de mogelijkheid dat MVGM potentiële nieuwe huurders contact met jou laat opnemen om de woning te bezichtigen. In het originele huurcontract ben je hiermee akkoord gegaan, dus je zult hier aan mee moeten werken.

De opzegging is niet vrijblijvend. Heb je eenmaal opgezegd, dan kun je deze opzegging niet zomaar intrekken. Wil je toch blijven huren? Neem dan contact op met MVGM om na te gaan of het huurcontract voortgezet kan worden.

Opzeggen in verband met een overlijden

Ben je een erfgenaam en wil je een huurcontract opzeggen? Dat kan door het invullen van een online formulier en het uploaden van een scan van de overlijdensakte. Meer informatie hierover vind je op de website van MVGM.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer MVGM

We hebben nog geen telefoonnummer van MVGM in ons bestand.

Adres MVGM

MVGM
Postbus 5777
4801 ED Breda