★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Puresential opzeggen

Zeg hier direct Puresential op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Puresential opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Puresential

Wil je Puresential opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de opzegbrief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Puresential per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Looptijd?

Na ontvangst van je proefpakket heb je 7 dagen de tijd om op te zeggen zonder opgaaf van reden. Wanneer je dit niet doet, start een kwartaallevering, die je kunt opzeggen met inachtneming van een termijn van 14 dagen. Vrees je dat de brief niet meer op tijd wordt ontvangen? Je kunt ook uitschrijven via http://uitschrijven.puresential.com

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Puresential, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Stoneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Puresential

We hebben nog geen telefoonnummer van Puresential in ons bestand.

Adres Puresential

Puresential
Postbus 169
3960 BD WIJK BIJ DUURSTEDE