★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Twoo opzeggen

Zeg hier direct Twoo op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Twoo opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Twoo

Wil je een lidmaatschap bij Twoo opzeggen? Vul de benodigde gegevens in en je opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Twoo per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Je kan je lidmaatschap van Twoo eenvoudig beëindigen via Instellingen nadat je bent ingelogd.

Opzegtermijn Twoo

Het premium lidmaatschap bij Twoo kan op elk moment worden beëindigd. We adviseren je om dit te doen via de instellingen van je account. Weet je je inloggegevens niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord op of maak gebruik van onze opzegbrief.

Verzendservice

Wil je het lidmaatschap bij Twoo online via opzeggen.nl beëindigen? Dat kan. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld kun je de opzegging door ons laten versturen voor 2,99 Euro. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van de verzending. Verzend je de opzegbrief zelf? Ook prima natuurlijk, maar let dan wel even op dat je de brief voldoende frankeert. Twoo is namelijk gevestigd in Gent in België.


Herroepingsrecht

Voor Twoo geldt, net als voor iedere andere organisatie, het herroepingsrecht. Je hebt tot 14 dagen na het aangaan van het premium lidmaatschap, zonder opgaaf van reden, de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap. Twoo is gerechtigd om kosten in rekening te brengen wanneer reeds gebruik gemaakt is van de dienstverlening.

Over Twoo

Twoo is een van de grootste dating platforms en beschikbaar in meer dan 200 landen en in 38 talen. Voor Nederland wordt Twoo vertegenwoordigd door het Belgische bedrijf Massive Media Match.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer Twoo

Je kunt Twoo bereiken via het telefoonnummer +3224004321.

Adres Twoo

Twoo
Emile Braunplein 18
B-9000 Gent