★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Axel's Footprint opzeggen

Zeg hier direct Axel's Footprint op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Axel's Footprint opzeggen werkt als volgt

Axel's Footprint opzeggen

Wil je Axel's Footprint opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Axel's Footprint per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Axel's Footprint je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Axel's Footprint? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Axel's Footprint je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Axel's Footprint? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Axel's Footprint

Je kunt Axel's Footprint bereiken via het telefoonnummer 06 - 464 353 13.

Adres Axel's Footprint

Axel's Footprint
Looydijk 49
3732 VB De Bilt