★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Stichting WOL opzeggen

Zeg hier direct Stichting WOL op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Stichting WOL opzeggen werkt als volgt

Stichting WOL opzeggen

Wil je Stichting WOL opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Stichting WOL per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Stichting WOL, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Stichting WOL je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Stichting WOL? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Stichting WOL je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Stichting WOL

Je kunt Stichting WOL bereiken via het telefoonnummer 0031725052680.

Adres Stichting WOL

Stichting WOL
Kapelweg 6A
1906 EA Limmen