★★★★★
9.1 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

TrendCall opzeggen

Zeg hier direct TrendCall op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

TrendCall opzeggen werkt als volgt

Opzeggen TrendCall

Wil je TrendCall opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief met een kopie van een geldig identiteitsbewijs naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van TrendCall per wanneer je abonnement en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Mobiel nummer

Vergeet niet je mobiele nummer op te geven. TrendCall kan aan de hand van dit nummer eenvoudig je contractgegevens achterhalen en je contract stopzetten. TrendCall opzeggen maar wel je nummer behouden? Regel dan eerst een nieuw abonnement en laat je huidige nummer verhuizen.

Verzendservice

Graag zouden we je voor TrendCall onze verzendservice aanbieden, maar aangezien zij verplicht stellen dat je een kopie van een geldig identiteitsbewijs meestuurt met je opzegbrief, kunnen wij je deze service niet bieden. Je kunt de gratis opzegbrief dus alleen downloaden en de opzegbrief vervolgens zelf versturen.


Controleer de looptijd

Mobiele abonnementen worden vaak voor langere periode afgesloten, zeker wanneer je een gratis toestel hebt ontvangen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van TrendCall, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer TrendCall

We hebben nog geen telefoonnummer van TrendCall in ons bestand.

Adres TrendCall

TrendCall
Joan Muyskenweg 134
1099 CK Amsterdam