★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

XS4ALL Internet + bellen opzeggen

Zeg hier direct XS4ALL Internet + bellen op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

XS4ALL Internet + bellen opzeggen werkt als volgt

XS4ALL Internet + Bellen opzeggen

Wil je XS4ALL opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van XS4ALL per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Verzendservice

Je kunt onze verzendservice gebruiken wanneer je de opzegging direct online wilt regelen. Wij sturen je opzegging naar XS4ALL en je ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!

Over XS4ALL

Opgericht in 1993, was XS4ALL één van de eerste Internetaanbieders in Nederland. Vanaf het begin waren zij recalcitrant en anders, typisch voor de toen nog nieuwe wereld van het Internet. Inmiddels maakt XS4ALL alweer enige tijd onderdeel uit van de KPN familie, waarmee het afwijkende karakter van deze leverancier ook wel weer wat is afgenomen.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. XS4ALL hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van XS4ALL, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet