★★★★★
9.2 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Kinderopvang opzeggen

Zeg hier direct Kinderopvang op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Kinderopvang opzeggen werkt als volgt

Opzegbrief

Maak je persoonlijke opzegbrief. Vul daar de gevraagde gegevens van jezelf en van de verhuurder in. De brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van de organisatie per wanneer je contract voor de kinderopvang eindigt.

Opzegtermijn

Het opzeggen van kinderopvang kan met een opzegtermijn van 1 maand. Sterker, vanaf 1 maart 2014 gelden de nieuwe voorwaarden van de branchevereniging. Hierin staat dat de opzegtermijn 1 maand bedraagt én dat op ieder moment van de maand kan worden opgezegd. Oftewel, op 27 juni opzeggen, betekent einde contract op 27 juli.

Verzendservice

Wil je de opzegbrief door ons laten versturen? Dat kan ook. Voor slechts 2,99 Euro sturen we je brief direct per post (van zondag tot en met vrijdag wordt de post rond 16.00 uur door ons verstuurd). Je ontvangt van ons een e-mail met een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief.

Wil je de garantie hebben dat je brief aankomt? Maak dan gebruik van onze service om je brief aangetekend te versturen. Wij versturen je opzegbrief (elke maandag rond 14.00 uur) aangetekend en je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je de verzending kunt volgen. Om er zeker van te zijn dat je kinderopvang je opzegbrief ontvangt, adviseren we je om de brief aangetekend te versturen.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Algemeen


Kinderopvang telefoonnummer en adres