★★★★★
9.2 op basis van 3226 beoordelingen Kiyoh

Menodi opzeggen

Zeg hier direct Menodi op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3226 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

Menodi opzeggen werkt als volgt

Menodi opzeggen

Wil je Menodi opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Menodi per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Menodi en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Menodi

Menodi zet zich vanaf 1999 in voor de rechten en het welzijn van dieren. Oorspronkelijk stond Menodi voor Medische Noodhulp aan dieren. Menodi wil mensen bewust maken van dierenleed en ze handvatten aanreiken om dierenleed te voorkomen. De stichting werkt samen met ruim twintig partners, die financieel ondersteund worden en waarmee een duurzame verbinding is aangegaan. Het Dierenhulpfonds van Menodi helpt bij het realiseren van projecten die ten goede komen aan dieren in nood.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Menodi telefoonnummer en adres