★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Goede doelen opzeggen

Wat kan je allemaal opzeggen?

16.562 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.521.878 opzeggingen in totaal

back

Goede doelen opzeggen

Ben je donateur van een goed doel, maar wil je niet langer geld geven? Dan moet je een goed doel opzeggen. De meeste mensen weten alleen niet hoe goede doelen opzeggen in zijn werk gaat. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij je namelijk alles over goede doelen opzeggen. We lichten de meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.nl uit en helpen je om jouw donatie aan een goed doel direct stop te zetten.

Op deze pagina
Meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.nl
Hoe kan ik een goed doel opzeggen?
Het beste opzegmoment bij een goed doel
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een goed doel

Meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.nl

Online goede doelen opzeggen kan makkelijk en snel via Opzeggen.nl. Dagelijks maken talloze Nederlanders gebruik van onze opzegservice voor goede doelen opzeggen. Benieuwd wat de meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.nl zijn? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

 1. Oxfam Novib

 2. Oxfam Novib werkt als sinds 23 maart 1956 aan het verslaan van armoede in de wereld. Wie geld doneert aan dit goede doel, levert hier een bijdrage aan. Wil je jouw donateurschap beëindigen? Dan moet je Oxfam Novib opzeggen. Opzeggen.nl helpt je een handje om jouw donatie vandaag nog te beëindigen.

  Oxfam Novib opzeggen →

 3. Wereld Kanker Onderzoek Fonds

 4. Wie een bijdrage wil leveren aan de strijd tegen kanker, doneert mogelijk geld aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Doneer je maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks geld aan dit goede doel en wil je hier onderuit? Dan zit er niets anders op dan Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen. Wij vertellen je hier hoe je dit doet.

  Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen →

 5. De Nederlandse Hartstichting

 6. Doneer je al jarenlang aan de Nederlandse Hartstichting, maar is jouw financiële situatie veranderd? Dan wil je jouw donatie aan dit goede doel mogelijk stopzetten. Probleem is dat veel mensen niet weten hoe dit in zijn werk gaat. Geldt dit ook voor jou? Opzeggen.nl neemt je bij de hand en helpt je bij de Hartstichting opzeggen.

  De Nederlandse Hartstichting opzeggen →

 7. KWF Kankerbestrijding

 8. Wil je jouw KWF Kankerbestrijding donateurschap beëindigen? Dan vraag jij je mogelijk af hoe dit in zijn werk gaat. Als je gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl hoef jij je hier geen zorgen over te maken. KWF opzeggen is bij ons namelijk een eitje. Wij vertellen je op deze pagina precies hoe dit in zijn werk gaat.

  KWF Kankerbestrijding opzeggen →

 9. CliniClowns

 10. CliniClowns is een goed doel waar veel mensen geld aan doneren. Toch kan het zijn dat je hier niet langer geld aan wilt doneren. In dat geval moet je jouw CliniClowns donateurschap stopzetten. Gelukkig is dit niet bepaald lastig. Hier lees je precies hoe dit in zijn werk gaat en kun je direct jouw donatie aan CliniClowns opzeggen.

  CliniClowns opzeggen →

 11. Greenpeace

 12. Als donateur van Greenpeace maak jij je hard voor een groene, vreedzame planeet. Ondanks dat dit goede doel jouw bijdrage goed kan gebruiken, kun je besluiten om jouw donateurschap stop te zetten. Wanneer je dit overweegt, moet je weten hoe Greenpeace opzeggen in zijn werk gaat. Opzeggen.nl vertelt je er alles over en helpt je bij het beëindigen van jouw donateurschap.

  Greenpeace opzeggen →

 13. Het Rode Kruis

 14. Het Rode Kruis is een internationaal opererende hulporganisatie. Doneer je iedere maand, ieder kwartaal, ieder half jaar of ieder jaar, maar wil je niet dat dit goede doel nog langer automatisch geld afschrijft? Dan moet je Het Rode Kruis opzeggen. Zo’n incasso aan een goed doel stopt namelijk niet vanzelf. Hier lees je alles over het stopzetten van jouw donateurschap..

  Het Rode Kruis opzeggen →

 15. Wereld Natuur Fonds

 16. Als je het beste voor hebt met de natuur, ben je mogelijk donateur van het Wereld Natuur Fonds. Ondanks dat WNF belangrijk werk verzet, kun je besluiten om jouw donatie stop te zetten. Hier kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Wil je het Wereld Natuur Fonds opzeggen? Hier lees je precies hoe dit in zijn werk gaat.

  Wereld Natuur Fonds opzeggen →

 17. Dierenbescherming

 18. De Dierenbescherming is blij met iedere euro die gedoneerd wordt. Laat jouw financiële situatie het niet langer toe om te doneren? Of wil je een ander goed doel steunen? Dan moet je de Dierenbescherming opzeggen. Veel mensen weten alleen niet precies hoe dit werkt. Daarom vertelt Opzeggen.nl je er op deze pagina alles over..

  Dierenbescherming opzeggen →

 19. UNICEF

 20. Vind je het belangrijk dat alle landen de rechten van kinderen respecteren en naleven? Dan doneer je mogelijk geld aan UNICEF. Wil je dit niet langer? Dan moet je jouw donateurschap opzeggen. Wanneer je niets doet, loopt een automatisch incasso namelijk gewoon door. Weet je niet hoe UNICEF opzeggen in zijn werk gaat? Opzeggen.nl biedt je de helpende hand.

  UNICEF opzeggen →

 21. Artsen zonder Grenzen

 22. Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Omdat veel Nederlanders het werk van deze organisatie belangrijk vinden, wordt er veel gedoneerd. Doneer je ook geld, maar wil je dit niet langer? Opzeggen.nl vertelt je hier precies hoe Artsen Zonder Grenzen opzeggen in zijn werk gaat..

  Artsen zonder Grenzen opzeggen →

 23. Plan Nederland

 24. Wie vindt dat meisjes dezelfde rechten en kansen verdienen als jongens, is mogelijk donateur van Plan Nederland. Ondanks dat jouw bijdrage goed terechtkomt, kun je besluiten om niet langer te doneren. Wie een automatische incasso door dit goede doel wil beëindigen, moet Plan Nederland opzeggen. Weet je niet hoe dit moet? Geen paniek, want via Opzeggen.nl kan dit makkelijk en snel.

  Natuurmonumenten opzeggen →

 25. IFAW

 26. IFAW staat voor International Fund for Animal Welfare. Deze organisatie zet zich in voor de bescherming van dieren. Doneer je maandelijkse geld aan dit goede doel? Dan maak je op jaarbasis mogelijk een flink bedrag over. Als je dit niet langer wilt, kun je IFAW opzeggen. Opzeggen.nl heeft hier een speciale pagina aan gewijd, waardoor je snel weet hoe je jouw donatie stopzet. .

  IFAW opzeggen →

 27. Amnesty International

 28. Amnesty International is een mondiale beweging met een Nederlandse tak. Wie vindt dat dit goede doel belangrijk werk verricht, kan doneren aan Amnesty. Heb je dit jarenlang gedaan, maar wil je jouw donatie nu stopzetten? Dan moet je weten hoe dit in zijn werk gaat. Een donatie aan een goed doel eindigt namelijk niet vanzelf. Daarom lees je hier alles wat je moet weten over Amnesty International opzeggen. .

  Amnesty International opzeggen →

 29. Diabetes Fonds

 30. Wie maandelijks geld doneert aan het Diabetes Fonds, levert op jaarbasis een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van de doelen van dit goede doel. Kun je het financieel niet meer opbrengen? Of wil je een ander goed doel steunen? Dan moet je jouw donateurschap stopzetten. Op de onderstaande pagina kun je vandaag nog jouw donatie aan het Diabetes Fonds opzeggen. .

  Diabetes Fonds opzeggen →

 31. Nierstichting Nederland

 32. De Nierstichting strijdt voor gezonde nieren voor iedereen. Heb je nierschade of vind je het belangrijk dat hier iets tegen gedaan wordt? Dan ben je mogelijk donateur van Nierstichting Nederland. Ondanks dat zij jouw geld goed kunnen gebruiken, wil je mogelijk niet langer dat deze stichting geld afschrijft. In dat geval moet je zelf in actie komen. Hier lees je alles over de Nierstichting opzeggen. .

  Nierstichting Nederland opzeggen →

  Hoe kan ik een goed doel opzeggen?

  Wie niet veel tijd en moeite wil steken in goede doelen opzeggen, maakt gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Benieuwd hoe een goed doel opzeggen via Opzeggen.nl in zijn werk gaat? Wij zetten hieronder de stappen die je doorloopt op een rijtje. 

  Stap 1: Zoek het goede doel dat je op wilt zeggen
  Voordat je een goed doel op kunt zeggen via Opzeggen.nl, navigeer je eerst naar de pagina van het betreffende goede doel. Via de zoekfunctie op onze homepage slaag je er snel in om de juiste pagina te vinden.

  Stap 2: Vul jouw gegevens in
  Zodra je op de pagina bent van het goede doel dat je op wilt zeggen, vul je jouw gegevens in. Opzeggen.nl heeft jouw voor- en achteraam, adres, postcode, woonplaats en e-mailadres nodig. Daarnaast dien je het bankrekeningnummer in te vullen waarvan de donatie afgeschreven wordt.

  Stap 3: Wel of geen persoonsgegevens verwijderen?
  Onder de velden met gegevens zie je een leeg vakje met ‘Verwijder mijn persoonsgegevens’ staan. Als je niet wilt dat jouw gegevens in het systeem van een goed doel blijven staan, vink je deze aan. Opzeggen.nl neemt dan een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens mee in de opzegbrief.

  Stap 4: Kies een verzendmethode
  Opzeggen.nl kan jouw opzegbrief niet versturen als je geen verzendmethode hebt gekozen. Wij kunnen jouw brief aangetekend versturen, maar je kunt ook kiezen voor standaard verzending. Wie voor een aangetekende brief kiest, krijgt een track & trace code waarmee je jouw brief kunt volgen. Bovendien krijg je bericht van ons als jouw opzegbrief bij het goede doel is afgegeven. Dit is bij standaard verzending niet het geval.

  Stap 5: Onderteken jouw opzegbrief
  Nadat je de bovenstaande stappen doorlopen hebt, staat jouw opzegbrief in principe klaar. Het enige wat je nu nog moet doen, is deze ondertekenen. Als je in het veld onderaan de brief klikt, verschijnt er een pop-up venster. Hierin kun je jouw eigen handtekening tekenen. Door op ‘Gebruik deze handtekening’ te klikken, voeg je jouw persoonlijke krabbel toe aan de opzegbrief.

  Stap 6: Verstuur je opzegging
  Tot slot is het een kwestie van het versturen van jouw opzegbrief. Controleer van tevoren nog even of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld. Is dit het geval? Klik dan op ‘Verstuur mijn opzegging’ en Opzeggen.nl gaat voor je aan de slag.

  Het beste opzegmoment bij een goed doel

  Goede doelen schrijven vaak op vaste momenten geld van jouw rekening af als je donateur bent. Dit kan bijvoorbeeld op de eerste of laatste dag van de maand gebeuren. Daarom wil je waarschijnlijk weten wat het beste moment is om een goed doel op te zeggen. Wij geven je hieronder tekst en uitleg over het beste opzegmoment bij een goed doel.

  De opzegtermijn van goed doelen in Nederland

  Bij opzeggen denken veel mensen al snel aan een opzegtermijn. Wie een loterij, verzekering of abonnement opzegt, krijgt hier inderdaad mee te maken. In het geval van goede doelen zit de vork iets anders in de steel. Goede doelen werken namelijk niet met een opzegtermijn. Dit betekent dat goede doelen opzeggen op ieder gewenst moment kan en mag. Wil je jouw donatie aan een goed doel vandaag nog stopzetten? Dan kan dat. Gebruik hiervoor de opzegbrief van Opzeggen.nl en wij zien erop toe dat jouw opzegging goed en snel verwerkt wordt.

  Problemen bij het opzeggen

  Er zijn behoorlijk wat mensen die tegen problemen aanlopen bij goede doelen opzeggen. Dit gebeurt vooral wanneer men zelf besluit om een goed doel op te zeggen. Het is dan belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft. Doe je dit niet? Dan kan een goed doel jouw opzegging niet verwerken. Wie gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl hoeft hier niet bang voor te zijn. Bij ons profiteer je namelijk van 100% opzeggarantie . Dit betekent dat wij garanderen dat jouw opzegging goed verwerkt wordt. Meestal gebeurt dit direct, maar er kan iets misgaan. Gaat er bij jouw opzegging iets mis? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om de opzegging alsnog goed te verwerken.

  Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een goed doel

  Hoe werkt opzeggen via Opzeggen.nl?
  Wie een goed doel op wil zeggen via Opzeggen.nl, navigeert eerst naar de juiste pagina. Vervolgens vul je jouw gegevens in, bedenk je of je een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens op wilt nemen in de brief en kies je een verzendmethode. Onderteken daarna jouw opzegbrief en verstuur deze via Opzeggen.nl.

  Waarom goede doelen opzeggen via Opzeggen.nl?
  Goede doelen opzeggen via Opzeggen.nl kost je vrijwel geen moeite. Dit is de voornaamste reden om voor onze opzegservice te kiezen. Daarnaast profiteer je bij ons van 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw opzegging op de juiste manier verwerkt wordt door een goed doel.

  Hoe voorkom ik problemen bij goede doelen opzeggen?
  Je voorkomt problemen bij goede doelen opzeggen door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Als jouw opzegging niet goed verwerkt wordt, gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Hierdoor wordt een opzegging alsnog goed verwerkt.

  Wat is de opzegtermijn van goede doelen?
  De meeste goede doelen in Nederland werken niet met een opzegtermijn. Het grote voordeel hiervan is dat je een goed doel op ieder gewenst moment op kunt zeggen. Wie vandaag nog wil stoppen met doneren aan een goed doel, verstuurt binnen een paar tellen een opzegbrief via Opzeggen.nl.

  Wat doet opzeggen.nl met mijn gegevens?
  Opzeggen.nl gebruikt jouw gegevens alleen om de opzegbrief te generen en met jou te communiceren over de voortgang van je opzegging. Als je gebruik maakt van onze opzegservice, kunnen we je naderhand een bericht sturen om je te vragen een review te schrijven. Wij verwijderen je gegevens na 6 maanden standaard uit onze database.

  Moet ik gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl?
  Nee, je bent niet verplicht om gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om enkel onze opzegbrief te downloaden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Nadat je de brief gedownload hebt, stuur je deze zelf op naar een goed doel. Je profiteert in dat geval niet van de service en garantie van Opzeggen.nl.


Staat de organisatie er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Meest opgezegde goede doelen

Je bent namelijk niet de enige

Net opgezegde goede doelen

Meest opgezegd in deze categorie

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3400 organisaties
 • Veilig